منجیر نگین سرسبز کجور
| ||
|
مواد لازم برای تهیه ۲۵ تا ۳۰ توپک:
* بادام یا گردوی خام – ۲۵۰ گرم
* خرمای خرد شده بدون هسته – ۴ لیوان
* عسل – یک چهارم لیوان
* کمی روغن برای شکل دادن توپک ها
طرز تهیه:
* بادام یا گردو را آسیاب کنید و به مدت ۵ الی ۷ دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی شود.
* خرما را خرد کنید و هم بزنید تا له شود.
* خرمای له شده را درون ظرف بریزید و نصف بادام تفت داده به آن اضافه کنید.
* عسل را به خرما و بادام اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
* دست های خود را کمی چرب کنید و توپک هایی به اندازه متوسط شکل دهید و در باقی مانده بادام آسیاب شده بغلتانید.
* توپک ها را در ظرف در بسته بچینید و تا زمان مصرف در یخچال قرار دهید. نظرات شما عزیزان: موضوعات مرتبط: برچسبها: |
|
[ طراحی : ایران اسکین ] [ Weblog Themes By : iran skin ] |